Przepisy
Bezalkoholowy poncz „Apple & Cinnamon”
Bezalkoholowy poncz „Apple & Cinnamon”
Czas rozpocząć Halloweenowe przyjęcie! Zaskocz swoich gości smacznym bezalkoholowym ponczem z TEEKANNE „Apple & Cinnamon”.
Czas przygotowania: 3 h
Poziom: Łatwy
Składniki:
- 750 ml soku pomarańczowego
- 750 ml wody
- 3 torebki TEEKANNE „Apple& Cinnamon”
- 2 jabłka
- Laske cynamonu
- 300 ml bezalkoholowego Campari
- 1 butelkę bezalkoholowego Prosecco
- Rękawice jednorazową
- Soku żurawinowego
Sposób przygotowania:
- Wlej sok żurawinowy do rękawicy i włóż ją do zamrażarki.
- Zaparz herbatkę i pozwól jej ostygnąć.
- Wymieszaj wszystkie składniki w misce i dodaj plasterki jabłek oraz laskę cynamonu.
- Dodaj zamrożoną żurawinową dłoń.
Ciesz się swoją upiorną miską!